петок, август 17, 2018

(Видео) Сардинија – тиркизната убавина во Италија

Сардинија е остров и автономен регион со свој статут во рамките на Италија. Во однос на површината (24.090 км²), Сардинија е втор остров по големина како во Италија така и во Тиренското...

Повеќе
Страна 1 од 136 12136

Последни вести