Прекрасна преработка на Филип Божиновски (ВИДЕО)

Прекрасна преработка од страна на еден од најдобрите Македонски гласови Филип Божиновски на песната „Da je tuga snijeg” од Дино Мерлин. Уживајте во неговата изведба.

Напишете коментар