Преубавата Викторија блеска во спотот на Боби Павловски (ВИДЕО)

МУЗИКА

Македонскиот пејач Боби Павловски ја претстави својата нова песна заедно со прекрасен видеозапис насловена како „Само една ноќ“, а зад неа како автори на музиката и текстот се потпишуваат тандемот Лазар и Магдалена Цветковски.

Во спотот кој е во режија на АРТ студио покрај Боби  се појавува преубавата манекенка Викторија Луческа како и моделот Стефан Лазаров.