Влатко Миладиновски со нов спот (ВИДЕО)

МУЗИКА

За песната “Се за тебе Софке” со која Влатко Миладиновски настапи на фестивалот Филиграни сними и видео спот во соработка со ИН продукција. Во спотот покрај Влатко се појавува неговиот брат Златко Миладиновски и моделот Марија Мојсовска.