Горан Папазз “O езеро мое” (ВИДЕО)

МУЗИКА

Денес излезе видео каде фантастичниот Горан Папазз ја изведува “О езеро мое”. Видеото е извадок од концертот “Зимска бајка 2015” но вреди да се потсетиме уште еднаш на ова прекрасно музичко парче.