Прекрасни дестинации – Arraial do Cabo, Бразил (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ДЕСТИНАЦИИИ
Arraial do Cabo е општина која се наоѓа блиску до Рио де Жанеиро во Бразил. Има население од 27.715 и вкупна површина е 160 квадратни километри. Во оваа бразилска држава има прекрасни плажи кои вреди да се посетат.