НАЈУБАВИ МАКЕДОНКИ – ТЕА ПУПКОВА (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Денес во рубриката најубави Македонки ви ја претставуваме младата модна дизајнерка Теа Пупкова.

Напишете коментар