Управата на ФК. Вардар е луда карта 500 денари со Малме

СПОРТ

Управата на Фк. Вардар има самоубиствена мисија со одредување на картата да чини 500 денари со Малме во Струмица на ,,Младост која ќе биде пуштена во слободна продажба од 3 јули. Со ваквиот пристап може да им се врати како бумеранг па место пари и приход да има повеќе фудбалери и стручен штаб на Малме одошто навивачи на домашен терен. На Вардар му е преку потребна подршка од трибините за конечно една наша екипа во квалификациско коло во Лига на шампиони да стигне барем до победа и мрднување од мртва точка.