Како одмараат нашите спортистки (ФОТОГАЛАЕРИЈА)

ГАЛЕРИИ

Летото е период на одмори. После напорните натпревари голем дел од спортистите  ги користат летните одмори да ги наполнат батериите пред новите предизвици. Погледнете како одмараат некои од нашите спортистки.

ЕДИНА МУСА (КОШАРКА)

ЕЛЕНА ЛИВРИНИЌ (РАКОМЕТ)

НАТАША АНДОНОВА (ФУДБАЛ)

ИВАНА ГАКИДОВА (РАКОМЕТ)

ИВА КРСТЕВСКА (КОШАРКА)

САРА МИТОВА (РАКОМЕТ)