Како одмараат нашите спортисти (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ГАЛЕРИИ

Периодов како и дамите на заслужен одмор и нивните машки колеги кои немаат репрезентативни обврски како на пример одбојкарите и кошаркарите кои подоцна ќе ги започнат своите одмори.

Илија Несторовски (ФУДБАЛ)

Жарко Пешевски (РАКОМЕТ)

Гоце Ојлески (РАКОМЕТ)

Кире Ристевски (ФУДБАЛ)

Мартин Томовски (РАКОМЕТ)