Не успеавме и во третото финале

СПОРТ

Машката одбојкарска репрезентација на Македонија не успеа во финалето од Европската лига трета година по ред. Оваа година загубивме од репрезентацијата на Украина со 3:1 во сетови. Недостигот на квалитетна клупа си го направи своето па во финалето се чуствуваше замор кај нашите одбојкари.

СЕПАК БРАВО ЗА ДЕЧКИТЕ . ТОА СЕ НАШИ ХЕРОИ КОИ ЗАСЛУЖУВААТ ПОЧИТ!