КОСТЕСКИ ЗАПОЧНУВА ИНТЕРНАЦИОНАЛНА КАРИЕРА

СПОРТ

Никола Костески извонредното десно крило реши да започне интернационална кариера. Од многуте понуди кои стигнаа на негова адреса се одлучи за амбициозната екипа на Селка Спор од Турција. Негов соиграч таму ќе биде искусниот македонски голман Виктор Гигов. На Костески му посакуваме успешна интернационална кариера.