Прекрасен летен хит на Лозано (ВИДЕО)

МУЗИКА

Влатко Лозаноски-Лозано денес го објави спотот и песната за “Oва лето ќе се памти”. Се работи за прекрасен летен хит кој го направија :

Музика: Лазар Цветкоски
Текст: Магдалена Цветкоска – Ена & Милан Миланов
Аранжман: Лазар Цветкоски

Главната улога во спотот ја има моделот Ана Трајковска.