Сара Митова заминува во Данска

Mакедонска репрезенатативка, Сара Митова станува интернационалка и од Македонија се сели во Данска во екипата на Сондерјиске.

Клубот денеска на својата веб страна и официјално го потврди ангажманот на Митова која во изминатите сезони беше дел од Вардар и СЦЈС Вардар.

One thought on “Сара Митова заминува во Данска”

 1. Sara Mitova
  Like · Reply · 3 · Yesterday at 1:00am
  Julija Avelovska
  Julija Avelovska Cestitki za Sara😚
  Like · Reply · 1 · Yesterday at 2:52am
  Jane Kimovski
  Jane Kimovski So sreka i povise upornos ke se vidi kvalitetot na igrata
  Like · Reply · 1 · Yesterday
  Dijana Stojceska
  Dijana Stojceska Bravo devojce cestitki se najdobro od 💖
  Like · Reply · 1 · Yesterday at 9:07am
  Marko Stojceski
  Marko Stojceski So sreka Sara Mitova
  Like · Reply · 1 · Yesterday at 9:25am
  Tome Memov
  Tome Memov Bravo i cestitki.
  Like · Reply · 1 · 22 hrs
  Vesna Trajkovska
  Vesna Trajkovska Со среќа моја убавице..😍😘
  Like · Reply · 1 · 22 hrs
  Daniela Kuzmanoska
  Daniela Kuzmanoska Cestitki Sara, se najdobro!
  Like · Reply · 1 · 20 hrs
  Radmila Popova
  Radmila Popova Bravo Sara, mnogu uspeh ti posakuvam.
  Like · Reply ·
  Predrag Janceski
  Predrag Janceski Sara Mitova со среќа во интернационалните води се надеваме дека ќе го презентираш македонскиот ракомет и во Скандинавија на свој познат начин 😀 🎖️🏆🏅🥇
  Like · Reply · 1 · 15 hrs
  Manov Manov Cestitki Sara, pa da ne viknes na

Напишете коментар