Прекрасни забави на Summer Beach Festival 5 во Ангелс Кафе (ФОТО)

МУЗИКА

Ангелс Кафе во Штип овие три дена е организатор на Summer Beach Festival 5. Како дел од многуте Ди-џеи кои се присутни таму се Марга Сол, Никифор, Димитрис Патсис, Ксениа Гали, Панчо, Гоце Саф, Ангело…Впрочем да не испуштиме некој погледнете ја целата програма.

Погледнете и неколку фотографии со дел од атмосферата од вчера и денес. Навистина вреди да се биде дел од овие забави викендов во Ангелс Кафе.