Која е првата љубов на Ангела Стрезоска (ВИДЕО)

МУЗИКА

Младата и талентирана пејачка Ангела Стрезоска настапи на Лешочкиот Фолк Фест 2017 со песната “Прва љубов” . Музиката и аранжманот за оваа прекрасна композиције се дело на Сашо Ливрински, додека текстот го напиша Мишко Талески.