Анита Мицова посеа Златно Жито (ВИДЕО)

МУЗИКА

Анита Мицова вчера го промовира видеото за песната “Златно Жито” . Видеото е снимено во соработка со Горила Продукција а покрај Анита во спотот се појавуваат и Оливер Китаноски, Ристе Билјаноски и Анѓелко Гече Јовчески.

Песната “Златно Жито” е една од композициите на албумот Ти сум јас. Музиката и аранжманот за оваа нумера се дело на Весна Малинова Бабамова, додека аранжманот го направи Кирил Бабамов.