Започнува новата сезона на “АРЕНА” , прв гостин Предраг Јанчески

РАЗНО

Утревечер во 18:30 на ТВ Сонце започнува новата сезона од спортската емисија “АРЕНА” со Петар Једиковски.                   Прв гостин во новата сезона ќе биде Предраг Јанчески дипломиран спортски менаџер и уредник на сајтот www.javisejzuna.mk . Предраг ќе зборува за и околу актуелните состојби во Македонскиот спорт.