Серафим Димовски – Цане: „ФФМ е правно здужение на граѓани, а не своина на Илчо Ѓорѓиоски?!“

СПОРТ

Првата емисија од новата сезона на Полн Погодок започна со ексклузивно интервју со Серафим Димовски – Цане, кој упати жестоки обвинувања кон ФФМ, објаснувајќи ги сите нерегуларности во работењето на федерацијата. Тој отворено зборува за реалната слика зад вратите на Федерерацијата, притоа обвинувајќи го сегашното раководство: „ФФМ е правно здужение на граѓани, а не своина на Илчо Ѓорѓиоски?!“, вели Димовски. Повеќе за ова како и за останатите обвинувања кон ФФМ погледнете во видеото :

Видеото е преземено од youtube каналот од емисијата “Полн Погодок”