Леон Кровли – Ирски гениј за билијард (ВИДЕО)

ЗАБАВА
Леон на само 11 години успеа да стигне до финалето на У 18 и полуфиналето на У 21 во Карлоу за време на викендот, кој сега го доби националниот рејтинг број 2, наскоро да биде број 1.
Видеото од малиот гениј може да го видите на следниот ЛИНК.
                                                                                                                                                           Автор: Наташа Костовска