ТОМБ РАЈДЕР: Новата Лара Крофт

ЗАБАВА
Актерката Алисија Викандер е подготвена да влезе во чевлите на Анџелина Џоли и да ја игра Лара Крофт 15 години по последниот филм на Џоли, Tomb Raider: The Cradle of Life.
Поставувањето на ликот на Викандер не се базира на Лара Крофт од претходните филмови. Од облеката на Викандер до новото опкружување што го истражува во филмот, тој е основан на соодветните игри од 2013 и 2015, Tomb Raider и Rise of the Tomb Raider. Не е на одмет да се погледнат и компјутерските игри кои имаат прекрасна графика и приказна која прави да сочуствуваме со ликот на Лара.

Tomb Raider ќе биде објавен на 16 март, 2018 година.

Трејлер за филмот на следниот ЛИНК .

 Трејлери од игрите