Антониа донесе светлина во нашата музика

МУЗИКА

Денес младата наша пејачка Антониа Гиговска ја објави својата нова песна “Светлина во мрак”. Како автор на истата се јавуваат  Лазар Цветкоски кој ги направи музиката и аранжманот и неговата сестра Магдалена Цветкоска која го напиша текстот. Уживајте во оваа нумера која за брзо ќе биде огромен хит.