Македонски Евергрини – Некст Tајм “Ја излези Ѓурѓо”

МУЗИКА

Преработката на песната “Ја излези Ѓурѓо” која ја испеа дуото  Некст Тајм и која во моментов на youtube има преку 3.800.000 прегледи заслужува да се најде во рубриката Македонски евергрини каде ве потсетуваме на најубавите македонски забавни и народни песни. Режијата на спотот е на Огнен Шапковски додека аранжманот е на Никола Мицевски.

Извор: NexttimeBand