Арена – гостин Предраг Јанчески (ВИДЕО)

СПОРТ

Погледнете го видеото кое го објавија на youtube каналот на емисијата Арена која оди на ТВ Сонце, а чиј домаќин е Петар Једиковски. Гостин во оваа емисија беше еден од уредниците на порталот www.javisejuzna.mk Предраг Јанчески кој зборуваше за актуелните состојби во Македонскиот спорт.