Tренирајте со Европските шампиони во Охрид

СПОРТ
Во Охрид оваа есен започна со работа Ракометна Школа Вардар-Охрид како дел од школите на семејството на РК Вардар актуелниот европски првак. Доколку сакате и вашите деца да тренираат, да се рекреираат, да се натпреваруваат и да учат од најдобрите оваа ракометна школа е најдобриот избор за нив. Телефони за контакт :  078/264-649 и  075/822-707
Распоред на термини за тренинзи
Спортска сала при ОУ “Христо Узунов” :
Понеделник : 19:30 – 20:30ч.
Среда : 19:30 – 20:30ч.
Спортска сала” Тодор Александров” при ОУ Живко Чинго : Вторник : 19:00 – 20:00ч.
Четврток: 19:00 – 20:00ч.