Катар за СП ќе ги има најубавите стадиони (ФОТО)

СПОРТ

Во 2022 година СП во фудбал ќе се одржи во Катар. А дека Катар ќе ги има најубавите и најмодерните стадиони во свет погледнете на следната фотографија.