Wife carrying championship-најзабавниот натпревар во светот (ВИДЕО)

ЗАБАВА

Во Финска годинава се одржа светското првенство во кое мажите ги носат жените на плеќи (Wife carrying championships 2017) . Уживајте во видеото 🙂

Извор: Surridge Films GmbH