Ново ремек дело на момците од Некст Тајм (ВИДЕО)

МУЗИКА

Момците од Некст Тајм вчера ја објавија преработката за уште една култна македонска песна “Слушам Kај Шумат Шумите”. Аранжманот за оваа песна го направи Николче Мицевски, режијата е на Огнен Шапковски. Во спотот покрај Мартин и Стефан се појавуваат нашата прекрасна актерка Ана Стојановска и Бранко Калеников. Во продолжение уживајте во ова прекрасно музичко дело.

Извор: NexttimeBand