РАЗНО

Коприва – ризница на здравје и витамини

Копривата претставува едно од најлековитите растенија и најдобро природно средство за чистење на крвта. Таа е дводомна билка со големи корени. Листовите се покриени со иглички кои при допир се кршат и испуштаат остар сок на кожата кој пече. Цветните гранчиња носат машки или женски цветови. Оваа билка е широко распространета и ја има насекаде. […]

» СЛЕДЕТЕ НЕ!

РК СТРУГА

NOVAOPTIK

MONTENEGRO STRUGA

GIOVANNI FILMS

ФК МАК Струмица