7 корисни лекции за успешен лидер

Лидерите со своето однесување влијаат врз останатите.  Во продолжение прочитајте ги седумте корисни совети за лидерство според реномираниот Форбс.  Поставете високи цели во своето работење. Доколку се одлучите за отпочнување на сопствен бизнис дефинирајте ги вашите цели. Насочете го вниманието на вработените и вашите бизнис партнери кон претходно однапред зацртаните цели, започнувајќи од основата на […]

ПОВЕЌЕ