ФОТО НА ДЕНОТ – Нашите најдобри одбојкари со прекрасна новогодишна фотографија

Нашите најдобри одбојкари браќата Никола и Ѓорѓи Ѓорѓиеви своите слободни денови ги користат за одмор во својата Струмица. Погледнете ја нивната преубава слика со преубавите кученца покрај нивната елка.

ПОВЕЌЕ

И во Цетиње иста приказна нови медали

Нашите успеси викендов не завршија на Миоки Опен во Скопје. Вториот дел од екипата на ЏУДО КЛУБ “ДРИМ” СТРУГА на 05.11.2017  настапи на меѓународниот натпревар “13 Новембар” во Цетиње, Црна Гора  многу успешно освојувајќи четири медали: 2 златни, 1 сребрен и 1 бронзен. Михаил Касниоски се закити со ЗЛАТО и БРОНЗА во две старосни категории, […]

ПОВЕЌЕ