понеделник, февруари 17, 2020
Јави се јужна

Јави се јужна

Портал кој се залага за презентација пред се на македонската публика во сите сфери како спорт, музика, филм и сите слободни артисти кои што сакаат да бидат презентирани на јавноста. Слободно испраќајте ни ги Вашите активности и идеи и ние сме овде за да Ве презентираме на нашата публика.

Стружанката Регина Клењоски во САД спрема танцово театарско дело инспирирано од Македонска носија

Стружанката Регина Клењоски во САД спрема танцово театарско дело инспирирано од Македонска носија

Традиционално македонско фустанче - како носијата која кореографката Регина Клењоски што ја носеше на својата свадба - е инспирирација за...

Страна 1 од 1551 121.551

#РАКОМЕТ

#ИНТЕРВЈУ