понеделник, октомври 21, 2019

Машката јуниорска репрезентација победи на турнир во Шумен, Бугарија

Машката јуниорска репрезентација викендот што измина зема учество на пријателски турнир во Шумен, Бугарија. Тони Симиќ повторно ги предводеше кошаркарите...

Повеќе
Страна 1 од 130 12130

Последни вести