четврток, октомври 18, 2018

Овој викенд во Кичево ќе го имаме најмладиот возач во историјата на Македонскиот автомобилизам

Како и секогаш Custom Car Racing продолжува да изненадува, како со организација, така и со возачка инволвираност во автомобилските трки...

Повеќе
Страна 1 од 2 12

Последни вести