четврток, октомври 18, 2018

(Видео) Поминете егзотичен одмор во Куба

Куба е најголемата островска земја во групата на Големите Антили. Таа од сите страни е опколена со водите на Атлантскиот Океан на исток, Мексиканскиот Залив на север и Карипското Море на...

Повеќе
Страна 1 од 156 12156

Последни вести