понеделник, октомври 21, 2019

(Фото) СО 6 МЕДАЛИ ОДЛИЧЕН КРАЈ НА ТРИАТЛОН И ДУАТЛОН СЕЗОНАТА ЗА СТРУШКИОТ ТРИАТЛОН КЛУБ “3DISCIPLINES” СТРУГА

Нa дeнешната последна трка од календарот на триатлон федерацијата на Македонија за дуатлон и триатлон, во Скопје се одржа последната...

Повеќе
Страна 1 од 1873 121.873

Последни вести