четврток, декември 12, 2019

(Видео) Работи кои треба да ги видите и пробате во Сараево

Сараево е главен град на Босна и Херцеговина и нејзин најголем урбан, културен, економски и транспортен центар. Градот Сараево се состои од четири општини: Центар,...

Повеќе

(Видео) КОРЗИКА – Француски остров со Италијански шмек

Корзика е француски остров во Средоземното Море. Се наоѓа западно од Италија, југоисточно од француското копно и северно од италијанскиот остров Сардинија. Планините претставуваат две третини...

Повеќе
Страна 1 од 50 1250

Последни вести