понеделник, октомври 21, 2019

Во Радожда беше промовиран романот “Пеколот на ангелот” од младата Славица Шајноска

Синоќа во Радожда беше промовиран романот “Пеколот на ангелот” од современата македонска писателка Славица Шајноска од Радожда. Станува збор за...

Повеќе
Страна 1 од 18 1218

Последни вести