четврток, октомври 18, 2018

Ознака: дестинации

(Видео) Поминете егзотичен одмор во Куба

Куба е најголемата островска земја во групата на Големите Антили. Таа од сите страни е опколена со водите на Атлантскиот Океан на исток, Мексиканскиот Залив на север и Карипското Море на ...

Повеќе
Страна 1 од 44 1244

Последни вести