понеделник, декември 10, 2018

Ознака: скијање

(ГАЛЕРИЈА) Попова Шапка – Македонската Зимска Убавица

Попова Шапка е зимско-рекреативен центар во северозападниот дел на Македонија, именуван според истоимениот врв (1780 м) на Шар Планина кој се наоѓа во непосредна близина. Се ...

Повеќе
Страна 1 од 7 127

Последни вести